Ιωάννης Ξαγοραράκης Ε.Ε.

2o χλμ Ε.Ο. Καλό Νερό - Καλαμάτα

Τηλ & Φαξ 27610-72512

Κιν. 6946681221

Προκατασκευασμένη κατοικία

Για αρκετά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη οτι οι κατασκευές που ολοκληρώνονταν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος δεν παρέχoυν τόσο μεγάλη ασφάλεια και δεν πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.

Αυτή η αντίληψη επικράτησε κυρίως από το γεγονός ότι πολλοί είχαν ταυτίσει τα προκατασκευασμένα κτίρια με τα λυόμενα, παρόλο που μεταξύ των δύο υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Διαφορές τόσο ως προς τον τρόπο κατασκευής και τον χρόνο ζωής, όσο και ως προς τα υλικά επένδυσης και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Η φιλοσοφία μας, στην ΜΕΤ.ΚΑΤ στοχεύει σε αυτά ακριβώς τα σημεία. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα δίπλα σας, με τις γνώσεις και την εμπειρία που είναι απαραίτητες, για να λύσουν κάθε σας απορία και να σας βοηθήσουν να βρείτε την καταλληλότερη λύση, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τα δικά σας σχέδια, με την μεγαλύτερη ακρίβεια. Σας προσφέρουμε την δυνατότητα για οποιαδήποτε κατασκευή, χωρίς τυποποιημένα σχέδια και με μεγάλη ποικιλία πρωτοποριακών λύσεων και υλικών.

Εμείς στην ΜΕΤ.ΚΑΤ εξασφαλίζουμε κατασκευές με προδιαγραφές, υγρομόνωσης και θερμομόνωσης, ανώτερες των συμβατικών κατασκευών. Με αντοχή στον χρόνο και κυρίως μεγάλη αντισεισμικότητα. Ακούμε τις ανάγκες σας και σας παρέχουμε την πιο σύγχρονη και οικονομική λύση για να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι ή την εξοχική σας κατοικία.Δίνουμε Γραπτή Εγγύηση

χαλύβδινος σκελετος
χαλύβδινος σκελετος

Η κατασκευή ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ γίνεται με φέροντα οργανισμό από μεταλλικούς δοκούς οι οποίοι μπορεί να είναι ΗΕΒ ή ΗΕΑ ή κοιλοδοκούς αναλόγως της στατικής μελέτης, με μόνιμη συγκόληση, αντικαθιστώντας το μπετόν με αποτέλεσμα την μείωση του βάρους της κατασκευής και αύξηση της αντοχής στις καταπονήσεις.
Η πλήρωση των τοίχων γίνεται από γαλβανισμένες λαμαρίνες (διαδοκίδες) πάχους 2,5 mm, διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται sandwich από:

1. Γυψοσανίδα εσωτερικά

2. Ξύλινη θωράκιση OSB

3. Ορυκτοβάμβακας 60 cm και 80 kg (Ηχοθερμομόνωση)

4. Γαλβανισμένη λαμαρίνα 2,5mm

5. Γαλβανισμένη τραπεζοειδή λαμαρίνα (Μεταλλότυπο)

6. 3-5 cm πολυστερίνη θερμοπρόσωψης

7. Ακρυλικός Έγχρωμος ΣοβάςΕνεργειακός τοίχος

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση της κατασκευής που θέλετεεπικοινωνία